Πέμπτη 30 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ξεκινάει το τριήμερο φεστιβάλ χορού

Από τις πρόβες
Από τις πρόβες
Από σήμερα μέχρι την Κυριακή 2 Ιούλη, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, πλ. Βικτωρίας) φιλοξενείται φεστιβάλ χορού από τις ομάδες του Στεκιού με τίτλο «Ολοι του κόσμου οι λαοί...».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-- Σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ.: Flamenco. Ο χορός των Τσιγγάνων της Ισπανίας. Παρουσίαση από την ομάδα του Στεκιού με ζωντανή μουσική. Ανοιχτό μάθημα flamenco. Ανδαλουσιανή βραδιά.

-- Αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ.: Latin και αφρικάνικοι χοροί. Συνάντηση τριών ηπείρων (Λατινική Αμερική - Ευρώπη - Αφρική). Παρουσίαση των latin χορών και της ιστορίας τους από τις ομάδες του Στεκιού. Ανοιχτό μάθημα αφρικάνικων χορών από την ομάδα «Yeelen - Dance and Music from West Africa». Latin party.

-- Το Σάββατο 2 Ιούλη στις 8 μ.μ.: Ελληνικοί χοροί - χοροί των Βαλκανίων. Μουσικοί «δρόμοι» της Δύσης και της Ανατολής στο σταυροδρόμι της λαϊκής παράδοσης. Συζήτηση με τον Βασίλη Καρφή, διδάκτορα στη ΣΕΦΑΑ Αθήνας και υπεύθυνο για το μάθημα των χορών. Παρουσίαση μικρασιατικών και μακεδονικών χορών από την ομάδα του Στεκιού. Παρουσίαση βαλκανικών και ουγγρικών χορών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ