Τρίτη 7 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζει το πολύμορφο πολιτικό άνοιγμα

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης καλεί σε συγκέντρωση στο θεατράκι κάτω από το «Απολις». Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκολιανόπουλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικών Συνοικιών.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Μπραχαμίου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αγίου Ελευθέριου της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας καλεί σε συγκέντρωση στο παρκάκι Ζαφειροπούλου και Θεοφίλα. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, Γραμματέας της ΤΟ Α' Αθήνας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων καλεί σε συγκέντρωση στο ανοιχτό θεατράκι στην πλατεία Κοκκινόπουλου, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ταύρου καλεί σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 9 Ιούνη

-- Στις 10 π.μ. ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Intracom Defense» και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ντάβαρη. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Νέας Ιωνίας καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ - ΗΣΑΠ «Νέα Ιωνία»). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Πέμπτη 9 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Δημοσίου της ΤΟ Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Η συνταγματική έκφραση της δικτατορίας του κεφαλαίου», στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), Αγίων Ασωμάτων 31, πλησίον ΗΣΑΠ «Θησείο». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ