Παρασκευή 15 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετά με θλίψη τον σ. Αργύρη Κονταργύρη

Με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Αργύρη Κονταργύρη, μέλος της ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης, που «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη 13 Απρίλη, η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

Παράλληλα εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Ελένη και στα παιδιά του, Μάρθα, Γιάννη και Σταυρούλα.

Η κηδεία του συντρόφου θα γίνει την Παρασκευή 15 Απρίλη, στις 11 π.μ., στο Νεκροταφείο Πετρούπολης και θα είναι πολιτική, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, που πιστά υπηρέτησε ο σύντροφος μέχρι το τέλος της ζωής του.

Επίσης, το Συμβούλιο Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του συντρόφου Αργύρη Κονταργύρη στην οικογένειά του και τους οικείους του, η Τομεακή Οργάνωση Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην συντρόφισσα Ελένη Οικονομίδου και στους οικείους της για την απώλεια του συζύγου της Αργύρη Κονταργύρη, ενώ αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν το ΔΣ της ΠΟΛ και η Κεντρική Διοίκηση της ΕΛΕΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ