Πέμπτη 14 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ακολούθησαν τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα της Basket League. Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» επικρατώντας με 68-62 στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική, κλείδωσαν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ.

Στον Παναθηναϊκό η νέα αποτυχία έδειξε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να προβαίνει σε σαρωτικές αλλαγές σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο. Ετσι παρελθόν αποτελούν τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Δ. Πρίφτης, όσο και τα βασικά στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Διαμαντίδης (γενικός διευθυντής), Νίκος Παππάς (τεχνικός διευθυντής), Φραγκίσκος Αλβέρτης (εκτελεστικός διευθυντής). Ο τελευταίος αν και του προτάθηκε να παραμείνει ως γενικός αρχηγός δεν το αποδέχτηκε. Στην ομάδα επέστρεψε ο πρώην τεχνικός Αργύρης Πεδουλάκης αλλά πλέον σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και αναβαθμισμένες αρμοδιότητες προκειμένου να «τρέξει» τα ανοιχτά ζητήματα. Στο πιο καίριο εξ αυτών, αυτό του προπονητή, φέρεται ήδη να έχει υπάρξει συμφωνία με τον πρώην κόουτς της ομάδας Γιώργο Βόβορα να αναλάβει ξανά το τιμόνι της.

Σπουδαίο διπλό για τον Κολοσσό

Τις ελπίδες του για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας κράτησε ο Κολοσσός Ρόδου μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Λαυρίου με 84-81 στον εξ αναβολής αγώνα για την 20ή αγωνιστική. Ετσι οι Ροδίτες έφθασαν στους 32 βαθμούς ανεβαίνοντας μόνοι στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ το Λαύριο υποχώρησε στην 9η θέση με 27 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ