Τρίτη 12 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές νεοσύστατων συλλόγων σε ΔΙΠΑΕ και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Επιστημών Υγείας (ΣΕΥ) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας την περασμένη Παρασκευή.

Στις εκλογές ψήφισαν 343 φοιτητές, από τους οποίους οι 309 ψήφισαν το ψηφοδέλτιο της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» αναδεικνύοντάς το πρώτο σε ψήφους με διαφορά. 15 ψήφους έλαβε το ψηφοδέλτιο «Bloco» και 3 των ΕΑΑΚ, σε σύνολο 334 έγκυρων ψήφων, 9 άκυρων και 7 λευκών.

Αγωνιστικό μήνυμα από τη Λάρισα

Αγωνιστικό μήνυμα ότι θα διεκδικήσουν οργανωμένα, μέσα από τον Σύλλογό τους, τα δικαιώματά τους στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή, έστειλαν οι φοιτητές του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές που έγιναν την Πέμπτη 7 Απρίλη.

Συγκεκριμένα ψήφισαν 92 φοιτητές, με το ψηφοδέλτιο της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» να λαμβάνει και τις 92 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα, μετά τη λεγόμενη πανεπιστημιοποίηση, τα μέλη της ΚΝΕ, πολλοί άλλοι φοιτητές και φοιτήτριες πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του νέου Συλλόγου, προκειμένου να δυναμώσει η συλλογική δράση, γύρω από τα σοβαρά προβλήματα φοίτησης, κίνηση που αγκαλιάστηκε από δεκάδες φοιτητές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ