Τετάρτη 9 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Εφυγε» απρόσμενα ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη». Εργάστηκε δημιουργικά για πάνω από 30 χρόνια στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Με την παρουσία του τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στους αγώνες στο πλευρό του ΣΕΗ, είχε κατακτήσει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Η κηδεία του έγινε χτες στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Για τον χαμό του Κ. Ζαμπάρα ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου σημειώνει:

«Εφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας. Γεννήθηκε στη Ρεματιά Μεσσηνίας και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη. Στη μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή του συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Τελευταίες του παραστάσεις ήταν το έργο "Αθάνατες" το 2021 στο Βεάκειο και τα "Χριστουγεννιάτικα θαύματα" το 2019 στο Εθνικό Θέατρο. Εντιμος, εργατικός, με αξιοπρέπεια και πηγαίο χιούμορ, τίμησε για πάνω από 30 χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού μέσα από τη δουλειά του, αλλά και με τη στάση ζωής του.

Συμμετείχε ενεργά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στους κοινωνικούς αγώνες για το δίκιο του εργαζόμενου λαού και το ευτυχισμένο μέλλον του. Στεκόταν πάντα στο πλευρό των νεότερων ανθρώπων, μαθαίνοντάς τους να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Με την ίδια αγάπη και ευαισθησία αντιμετώπιζε και τους ηλικιωμένους, καθέναν που ένιωθε πως είχε ανάγκη από συμπαράσταση και φροντίδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ