Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Με θάρρος στη μάχη

Τρίτη και φαρμακερή (ξανά) ή καλή; Κατά πολύ η απάντηση θα δοθεί σήμερα το βράδυ, μετά το σφύριγμα της λήξης στο «Σαν Σίρο», όπου η Ιντερ υποδέχεται την ΑΕΚ (22.00, «ΑΛΦΑΣΠΟΡΤΣ 1»). Οι «νερατζούρι» αποτελούν το λογικό και μεγάλο φαβορί αλλά στην μπάλα «ποτέ μη λες ποτέ». Για τους «κιτρινόμαυρους» η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Υπό προϋποθέσεις βέβαια.

Σ' αυτές αναφέρθηκε χτες παραστατικά ο Σάντος: «Αν δεν παίξουμε με μετριοφροσύνη και σεβασμό με την Ιντερ, τότε δεν έχουμε πιθανότητες. Θα είναι σαν να έχουμε μάχη με τον Μοχάμεντ Αλι. Αποδέχεσαι ότι είναι πιο δυνατός, αλλά από την άλλη δεν εγκαταλείπεις τη μάχη και θα προσπαθήσεις για τη νίκη. Αν έχω ένα όπλο ή ένα ξύλο, τότε δε θα με χτυπήσει. Πρέπει να βρούμε, τα όπλα μας για να "χτυπήσουμε την Ιντερ". Οσοι παίξουν πρέπει να το κάνουν με καθαρό μυαλό και όχι μόνο με καρδιά. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Αν πιστεύει κανείς ότι θα καταφέρουμε κάτι μόνο με την προσωπική αξία κάποιου, τότε οι πιθανότητες είναι λίγες. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και αν κάνουν αυτά που τους έχω πει, έχουμε πιθανότητες».

Στην αντίπερα όχθη ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ επιζητά δύο πράγματα: «Για εμάς αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η ΑΕΚ. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω ότι θέλουμε 2-0 ή 3-0. Θέλουμε εκείνο το σκορ που θα μας εξασφαλίζει την πρόκριση και δε θα μας αφήσει να κινδυνέψουμε στον επαναληπτικό». Οσο για το «βαρύ πυροβολικό» των Ιταλών, Κριστιάν Βιέρι, ανέφερε: «Πρέπει να πάμε καλά στο "Σαν Σίρο" για να μην έχουμε προβλήματα στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα και πρώτη στη βαθμολογία του ελληνικού Πρωταθλήματος. Αν δεν πάμε πολύ καλά την Πέμπτη, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα στην Αθήνα. Εκεί μας περιμένει ένα θερμό και ενθουσιώδες κοινό».

  • Το «πινγκ πονγκ» με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ στο... τραπέζι της Θέμιδας συνεχίζεται. Χτες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης (προηγούμενης απόφασης του Μονομελούς) που είχαν καταθέσει ΠΑΕ ΑΕΚ και «Alpha Digital». Αναγνώρισε τη σύμβαση των δύο και έκρινε ότι ορθώς η ΑΕΚ κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε υπογράψει με την NETMED το καλοκαίρι. Ετσι μέχρι νεοτέρας τα εντός έδρας παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» θα μεταδίδει ο ΑΛΦΑ. Πάντως ο δικαστικός αγώνας των δύο καναλιών δεν έχει τελειώσει και στο άμεσο μέλλον θα έχουμε νέα επεισόδια.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ολα θα κριθούν στη Ρώμη(2002-11-01 00:00:00.0)
Καλή και η ισοπαλία(2002-10-30 00:00:00.0)
Κρίμα και άδικο(2002-02-22 00:00:00.0)
Πρόκριση από τώρα(2000-10-26 00:00:00.0)
Σοβαρότητα ίσον πρόκριση(2000-09-12 00:00:00.0)
Υπομονή σημαίνει... πρόκριση(1998-08-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ