Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Για τη συνέχεια του σερί

Μετά την επιβλητική νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με 83-60 για την προηγούμενη 15η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο νικηφόρο δρόμο αντιμετωπίζει σήμερα τη Βιλερμπάν στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική (21.00, Novasports Prime). Εχοντας φθάσει στο απόλυτο 8 νίκες σε 8 αγώνες εντός έδρας (10 - 5 συνολικός απολογισμός) οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να διευρύνουν το επιτυχημένο σερί στο ...σπίτι τους, να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας και εντός της πρώτης τριάδας. Διατηρώντας παράλληλα και την ψυχολογία τους σε ιδανικά επίπεδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την επόμενη βδομάδα για τη 17η αγωνιστική.

Μιλώντας για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αν και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών κόντρα στην Μπάγερν, ανέφερε πως πρόκειται για μια επίσης δύσκολη αναμέτρηση που χρήζει καλής διαχείρισης από την ομάδα του. Εξηγώντας πως αυτό που μετράει είναι οι παίχτες του να δείξουν απόλυτη συγκέντρωση στα όσα απαιτεί η νέα δοκιμασία. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η αντίπαλος καίγεται για τη νίκη μιας και προέρχεται από τέσσερις ήττες. Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε τη Βιλερμπάν ένα συμπαγές και ιδιαίτερα αθλητικό σύνολο. Χωρίς απουσίες θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι», σε αντίθεση με τη Βιλερμπάν, όπου τραυματίες παραμένουν οι Λαϊτί και Μόργκαν, ο Καουντί είναι άρρωστος ενώ αμφίβολος είναι ο Φράνκαπ.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Ούνιξ - Ζαλγκίρις (18.00, NS 5), Αλμπα Βερολίνου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.00), Μονακό - Ζενίτ (20.00 NS 6), Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου (21.00, NS 5).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ