Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Να σταματήσει η δίωξη του Κομνηνού

Να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος του συνδικαλιστή, προέδρου του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γιάννη Κομνηνού, απαιτεί με ανακοίνωσή του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και ταυτόχρονα απαιτεί να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στην εταιρία «ΑΣΤΡΑ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ».

Πιο συγκεκριμένα ο συνδικαλιστής καλείται σήμερα σε απολογία μετά από μήνυση που κατέθεσε η εταιρία, γιατί σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, μετά από καταγγελία εργαζομένων, ο Γ. Κομνηνός είπε ότι στην εταιρία επικρατεί αυταρχισμός, δεν τηρούνται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας κλπ! Η γραμματεία του ΠΑΜΕ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, εκφράζει την έντονη καταδίκη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στη μήνυση που κατέθεσε η εταιρία στον Γ. Κομνηνό, επειδή αγωνίστηκε για την καταβολή των δεδουλευμένων που χρωστά η εταιρία στους εργαζόμενους.

«Προκαλεί αγανάκτηση - τονίζεται τέλος - το θράσος της εταιρίας που στο πλαίσιο της αναθαρρημένης από την κυβέρνηση εργοδοτικής τρομοκρατίας, καταφεύγει σε τέτοια μέσα ενάντια σε συνδικαλιστικά στελέχη που υπερασπίζονται το δίκιο των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ