Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών

Πλήθος εκδηλώσεων παρουσίασης της πρότασης του Κόμματος «Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας» προγραμματίζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Σε πανεπιστήμια της Αθήνας τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

-- Στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ΕΜΠ τη Δευτέρα 29/11 στη 1 μ.μ., στα νέα κτίρια Ηλεκτρολόγων, αίθουσα 6, με ομιλητές τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Ευάγγελο Χριστοφόρου, καθηγητή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

-- Στους Μηχανολόγους Μηχανικούς ΕΜΠ την Τρίτη 30/11, στις 2 μ.μ., στην αίθουσα Ζ101, με ομιλήτρια την Αφροδίτη Κτενά, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, δρ. ηλεκτρολόγο μηχανικό, καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ.

-- Στους Ναυπηγούς Μηχανικούς ΕΜΠ την Τρίτη 30/11, στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα 201 (κτίριο Δ), με ομιλητές τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και τον Ηλία Μπιλάλη, υποψήφιο διδάκτορα Ναυπηγών Μηχανικών ΕΜΠ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ.

Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κοζάνη την Κυριακή 28/11, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Πάρης Ζάμπας, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις από καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ