Τρίτη 12 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Στη ΝΔ οφείλεται που δεν έκλεισαν οι δρόμοι!

«Κάποτε επιτέλους ας αναγνωριστεί ότι η ΝΔ κάνει άλλου τύπου αντιπολίτευση», αναφωνεί ο επίτιμος

Η ΝΔ βοήθησε να μην κλείσουν οι δρόμοι. Η κυβέρνηση επιτέλους ας αναγνωρίσει την προσφορά της! Αυτό δήλωσε ευθέως ο Κ. Μητσοτάκης μιλώντας χτες το βράδυ σε εκπομπή του «Αντέννα». Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τη συμβολή της ΝΔ στην επιβολή αντιλαϊκών μέτρων, ο Κ. Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε ότι οι δρόμοι δεν έκλεισαν επειδή η ΝΔ ήταν αντίθετη. Ο αποκαλυπτικός διάλογος έχει ως εξής:

Δημοσιογράφος: «Πάντως η αντιπολίτευση (σ.σ. αξιωματική) ήταν παρούσα στα τρακτέρ που έκλειναν το δρόμο...

Κ. Μητσοτάκης: «Ναι, αλλά η αντιπολίτευση ήταν η αιτία που δεν έκλεισαν οι δρόμοι(!). Η αντιπολίτευση είχε το θάρρος να πει, ότι είναι εναντίον της διακοπής της κυκλοφορίας και γι' αυτό δεν έγινε η διακοπή. Νομίζετε ότι αν η ΝΔ είχε πει το αντίθετο, θα είχαν φύγει οι αγρότες από τα μπλόκα;»(!). Και συνέχισε ακάθεκτος: «Κάποτε επιτέλους ας αναγνωριστεί ότι η ΝΔ κάνει άλλου τύπου αντιπολίτευση».

Κατά τα λοιπά, στη συνέντευξη ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της θέσπισης κώδικα δεοντολογίας στα ΜΜΕ και εφαρμογής του από το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ενώ εκτίμησε ότι ο Κ. Σημίτης δε θα πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή ξέρει ότι θα τις χάσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ