Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Με επικίνδυνα λύματα πλημμύρισαν οι αυλές δύο σχολείων

Το πλημμυρισμένο με λύματα προαύλιο
Το πλημμυρισμένο με λύματα προαύλιο
Με επικίνδυνα λύματα πλημμύρισε την περασμένη Δευτέρα ο αύλειος χώρος της αίθουσας εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Ζωγράφου και το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Ζωγράφου, εξαιτίας προβλήματος στο δίκτυο της αποχέτευσης. Η άσχημη μυρωδιά έφτανε μέχρι τις σχολικές αίθουσες, όπου βρίσκονταν οι μαθητές με τους δασκάλους τους και έκαναν μάθημα...

Την απαράδεκτη καθυστέρηση του δήμου να επέμβει καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου, σημειώνοντας επιπλέον ότι ενώ ήταν γνωστό το πρόβλημα από το καλοκαίρι, «η δημοτική αρχή δεν πήρε κανένα μέτρο για να το αντιμετωπίσει. Οι όποιες εργασίες έχουν γίνει ως τώρα πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του σχολείου που απευθύνθηκε σε ιδιώτες, ενώ είχε ενημερωθεί ο δήμος από την πρώτη στιγμή», σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» όταν «έσκασε» το πρόβλημα απαίτησε «να εκκενωθούν άμεσα τα σχολεία. Να απολυμανθεί άμεσα και με ευθύνη του δήμου, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια της σχολικής κοινότητας. Με ευθύνη του δήμου να διορθωθεί άμεσα η βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ