Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Κλείνει» η τετράδα

Η «μάχη» του Καυταντζογλείου μεταξύ του Ηρακλή και του Εθνικού Αστέρα, «κλέβει» την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα, στο πλαίσιο της φάσης των «8» στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι δύο ομάδες της Α' Εθνικής θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ στην Καλλιθέα ο Ολυμπιακός αναμένεται (μετά το 3 - 0) να κάνει μια καλή ...προπόνηση, ενόψει Πανιωνίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο «Γηραιός» υποδέχεται τους Καισαριανιώτες με μόνο στόχο το θετικό αποτέλεσμα (17:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») που θα του δώσει την πρόκριση. Το 1-1 της προηγουμένης εβδομάδας είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, αλλά όπως είπε στους παίκτες του ο Αναστασιάδης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αυτό είναι σαν να μην υπάρχει, αφού τώρα έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι». Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αναμένεται να ξεκουράσει τους Χατζή, Κολομπούρδα, Στολτίδη, Μιλόγεβιτς και Νασιόπουλο ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Εθνικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή χωρίς άγχος, καθώς το μυαλό των Αθηναίων είναι στο πρωτάθλημα. Ο Σπύρος Λιβαθηνός λοιπόν στο πρώτο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, άφησε στην πρωτεύουσα τους Παπαθανασίου, Παπαδημητρίου, Τέσοβιτς, Ποδαρά και Ξάνθη, έχοντας στην αποστολή 17 παίκτες.

Στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14:30 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»). Οι γηπεδούχοι, που κυνηγούν την άνοδο στα «μεγάλα» σαλόνια αναμένεται να δοκιμάσουν κάποιες τακτικές για την κούρσα του πρωταθλήματος, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν τους δίνει ελπίδες για την πρόκριση. Μάλιστα, η αύξηση των πριμ που αποφάσισε η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας έτσι να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, δείχνει πως το μυαλό βρίσκεται καθαρά στο πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, ο Τάκης Λεμονής θα αφήσει αρκετούς παίκτες εκτός αγώνα, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενόψει μάλιστα και της δύσκολης εξόδου στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ανατολάκη, καθώς μετά το 1-1 με τον Ηρακλή ήταν εκνευρισμένος και διαπληκτίστηκε με τον Ζέτερμπεργκ. Ετσι, ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να μην τον χρησιμοποιήσει, όπως και τους Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Γιαννακόπουλο, Οφορίκουε, Μαυρογενίδη, Χούτο και Ρόμπερτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Καστίγιο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ