Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΜΣ - ΣΕΘΕΑ
Μελωδίες διεκδίκησης και αγώνα

Με το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα συνδιοργάνωσαν χτες το απόγευμα στο Θησείο συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους όλης της χώρας, με τη συμμετοχή άνω των 35 μουσικών.

Με ανακοίνωση που μοίραζαν τα σωματεία στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους, αλλά και σε περαστικούς επισημαινόταν ότι την ευθύνη για την καταστροφή την έχουν διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις που ενισχύουν την εμπορευματοποίηση της γης προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων και σε βάρος της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του περιβάλλοντος. Διεκδικούν σε όλες τις περιοχές που έχουν πληγεί, άμεσα, εκτεταμένα αντιδιαβρωτικά μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας. Αμεση αποκατάσταση των ζημιών με αποζημίωση στο 100% για σπίτια, περιουσίες, καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν ολοσχερώς. Να απαλλαγούν από χρέη σε τράπεζες και εφορία. Στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος και των Δασαρχείων στο ύψος των αναγκών που έχουν όλες οι περιοχές.

Στον χώρο της συναυλίας συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που συνεισέφεραν στο κουτί ενίσχυσης. Παράλληλα, τα σωματεία ενημερώνουν ότι το IBAN του ΠΜΣ για την ενίσχυση είναι το εξής: Εθνική Τράπεζα, GR 0801100400000004060806264


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ