Πέμπτη 1 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο ακόμα διώξεις κατά του Λιγνάδη

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε χτες το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά σε σχέση με τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του, για δύο βιασμούς. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρίπολης, ζήτησε προθεσμία να προετοιμάσει την απολογία του για τις 8 Ιούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Λιγνάδης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς, με τις τελευταίες να του απαγγέλλονται στα μέσα Ιούνη. Η τέταρτη υπόθεση αφορά έναν 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε πως ο Λιγνάδης τον είχε βιάσει δύο φορές όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών. Στην ανακρίτρια ο 24χρονος έφτασε ως μάρτυρας για να καταθέσει όσα γνώριζε για άλλες περιπτώσεις που αφορούσαν τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, και κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο ηθοποιός τον γνώρισε στον δρόμο και ότι ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Δ. Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες μέρες μετά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ