Τρίτη 8 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Καταγγέλλει τις κατηγορίες κατά δικαστών

Οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσαν την οργή της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «κατάπτωση του δημόσιου λόγου» και «ανεύθυνη χυδαιότητα που έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών, τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας».

«Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media», αναφέρει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Και προσθέτει: «Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση».

Από την πλευρά της η Αστυνομία αποφάσισε διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του Στ. Μπαλάσκα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org