Παρασκευή 16 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ, που «έφυγε» τόσο άδικα και απρόσμενα, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

Μαρία Καρκάλη

* Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης και συναγωνίστριας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη». Η μνήμη της θα παραμένει ζωντανή στους μελλοντικούς ταξικούς αγώνες.

Αγγελική - Ερβίν

***

ΦΩΤΟ

Για τη συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:

Μαράκι μας, κρατάμε τη μνήμη σου ζωντανή. Προσφέρουμε τη μηνιαία συνδρομή σου στο Κόμμα από τη μέρα που «έφυγες» από τη ζωή. Μας λείπεις.

Η αδερφή και η μανούλα σου

***

ΦΩΤΟ 3

Πριν λίγες μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος, ο φίλος, ο συνάδελφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ. Στέλεχος του Κόμματός μας. Με τον σύντροφο γνωριστήκαμε γύρω στο 1980, όταν δουλεύαμε στον δήμο Καλλιθέας. Από μικρός στη βιοπάλη και στον αγώνα, ήταν στέλεχος της ΚΝΕ και του Κόμματος. Παρόλο που έφυγε και γύρισε στην πατρίδα του την Κω, ποτέ δεν σταματήσαμε να επικοινωνούμε και μάλιστα πολλά καλοκαίρια βρισκόμασταν στις διακοπές που έκανα με την οικογένειά μου στην Κέφαλο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους συντρόφους μας, που γνωρίζω πολλούς στην Κω.

Επίσης, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των συντρόφων ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΙΤΣΑ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Πιστοί στα ιδανικά και τις ιδέες του Κόμματος έως το τέλος της ζωής τους.

Προς τιμήν τους προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Δημήτρης Αθανασάκης


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ