Τετάρτη 7 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Αλλαγή δεδομένων για τη διοίκηση Πρωτοδικείου

Αλλαγή δεδομένων στα διοικητικά δρώμενα της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, ειδικότερα όσον αφορά τη συγκρότηση της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο, υπήρξε χτες μετά τη δεύτερη συνεδρίαση μελών της Διοικούσας Επιτροπής. Σημειώνεται πως η πρώτη συνεδρίαση των μελών που όρισε το Πρωτοδικείο συνοδεύτηκε από ένταση και αποχώρηση της πλευράς του μέχρι πρότινος προέδρου της Ομοσπονδίας, Γ. Βασιλακόπουλου. Τα εναπομείναντα μέλη εξέλεξαν πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο χτες πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν 12 από τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου. Σε αυτή καταγγέλθηκε πως το ΔΣ της περασμένης Δευτέρας δεν διέθετε τη νόμιμη σύνθεση ώστε να προβεί και στην εκλογή προέδρου. Πραγματοποιήθηκε νέα ψηφοφορία κατά την οποία εξελέγη πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και Παρίσης. Η νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ομοσπονδία την 30ή Μάη με την ελπίδα μέχρι τότε να είναι εφικτή η φυσική παρουσία των μελών.

Πάντως, μετά και τη χτεσινή διαδικασία ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα πράγματα όσον αφορά τα διοικητικά της ΕΟΚ να οδηγηθούν εκ νέου στο Πρωτοδικείο, όπου σήμερα θα εκδικαστεί η προσφυγή 10 σωματείων που κατηγορούν την πλευρά Βασιλακόπουλου για σκόπιμη πρόκληση προβλημάτων στη σύνδεση κατά την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ