Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Η αποστολή της Εθνικής ανδρών

Αντίστροφα μετράει η Εθνική πόλο ανδρών για τη συμμετοχή της στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ (14-21 Φλεβάρη), που θα κρίνει τις τελευταίες θέσεις για την τελική φάση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση από τον 1ο όμιλο, με αντιπάλους τη Γεωργία, την Τουρκία, τον Καναδά, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο. Στον 2ο όμιλο συμμετέχουν Κροατία, Ολλανδία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία και Ρουμανία. Στους Ολυμπιακούς προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά.

Χτες, λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τη 15άδα που θα αποτελέσει την αποστολής της Εθνικής για τους κρίσιμους αγώνες στην Ολλανδία.

Την απαρτίζουν οι: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Αγγελος Βλαχόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος.

  • Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε ότι οι αρχαιρεσίες της θα διεξαχθούν στις 28 Μάρτη, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ