Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δράσεις φοιτητικών συλλόγων

Ενα πολύμορφο πρόγραμμα δραστηριοτήτων πραγματοποιούν αυτές τις μέρες φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με την «Πανσπουδαστική ΚΣ», δίνοντας έτσι ζωντάνια στα Τμήματα, που η κυβέρνηση και οι διοικήσεις των πανεπιστημίων πασχίζουν να τα κρατήσουν κλειστά.

Μέσα από ξεναγήσεις και meet-ups - τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας - επιδιώκεται να γνωρίσουν οι πρωτοετείς φοιτητές τις σχολές και το επιστημονικό τους αντικείμενο. Μέσα από τη σύσταση και λειτουργία πολιτιστικών ομάδων προσδίδουν ζωντάνια στους Συλλόγους, απαντούν στις ανάγκες των φοιτητών για ψυχαγωγία, εντέλει δημιουργούν εύφορο κλίμα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και λόγω της πανδημίας, να βρεθούν οι φοιτητές μεταξύ τους, να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να καλλιεργήσουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Παρασκευή:

- Ο ΦΣ Φαρμακευτικής πραγματοποιεί ξενάγηση του 1ου έτους στη Σχολή στις 11 π.μ.

- Ο ΦΣ Ιατρικής προβάλλει ταινία στο χώρο της Σχολής στις 7 μ.μ.

- Ο ΦΣ Ιστορικού - Αρχαιολογικού πραγματοποιεί ξενάγηση του 1ου έτους στις 12 μ.

- Ο ΦΣ Φιλολογικού πραγματοποιεί ξενάγηση του 1ου έτους στις 2.30 μ.μ.

- Οι Σύλλογοι Οικονομικού, Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Πολιτικών Επιστημών και Νομικής προβάλλουν ταινία στο φουαγιέ της ΝΟΠΕ.

- Με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με την ΠΚΣ θα προβληθεί ταινία στην αυλή του ΠΑΜΑΚ στις 9 μ.μ.

Αύριο Σάββατο, στις 12 μ., ο ΦΣ Αγγλικής Φιλολογίας οργανώνει ξενάγηση των πρωτοετών φοιτητών στη Σχολή.

Τέλος, αύριο Σάββατο και την Κυριακή (και τις δυο μέρες στις 12 μ.) ο ΦΣ Κτηνιατρικής οργανώνει ξενάγηση στους πρωτοετείς φοιτητές στη Σχολή και στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ