Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
«Μπλοκάρισμα» στη Θεσσαλία για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Στο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και Παναθηναϊκός

Eurokinissi

Στο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και Παναθηναϊκός
Τα νέα στραβοπατήματα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σε Βόλο και Λάρισα αντίστοιχα, και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις με ανατροπές σε Χαριλάου και Ηράκλειο ξεχώρισαν ανάμεσα στα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Super League 1. Κατά τ' άλλα, το 2 στα 2 έκαναν Ολυμπιακός και ΑΕΚ (έχοντας από έναν αγώνα λιγότερο), ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, ενώ για μία ακόμα φορά δεν έλειψαν τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και διατήρησε υψηλά το ηθικό του ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια για το Champions League. Σε έναν ακόμα αγώνα το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί στο β' μέρος, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί (48') και Καφού (86').

Με τον «αέρα» της νίκης - πρόκρισης επί της Σεν Γκάλεν για το Europa League, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, με τον νεαρό Μαχαίρα και τους νεοαποκτηθέντες Γκαρσία, Ενομπακάρε και Σάκχοφ να «κλέβουν την παράσταση». Με βασικά όπλα την ταχύτητα και το παιχνίδι από τα άκρα η «Ενωση» πήρε τη νίκη με σκόρερ τους Γκαρσία (14'), Κρίστισιτς (65') και Ενομπακάρε (86'), ενώ είχε και διπλό δοκάρι στο 51' (Μάνταλος - Ανσαριφάρντ).

Συναρπαστικό ήταν το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο πρωτοπόρος Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα και είδε τη διαφορά από τους διώκτες του να μειώνεται. Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν «σκούρα» με τους Γιαννιώτες, οι οποίοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Ναουμέτς (15') και Παντελάκη (22'), στο β' μέρος όμως αφυπνίστηκαν και «έσωσαν» το βαθμό με τα γκολ των Φετφατζίδη (48') και Ματίγια (67').

Ματς με ανατροπές έγινε και στο Ηράκλειο, όπου ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μανούσο (45'+) και στη συνέχεια οι Κρητικοί με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σαρδινέρο (49', 59') έκαναν το 2-1, δεν κατάφεραν όμως ούτε εκείνοι να διατηρήσουν το προβάδισμα, καθώς ο Ατρόμητος, αν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μουνίθ στο 90', πήρε το βαθμό στις καθυστερήσεις (93') με το γκολ του Γούτα.

Στη Λάρισα η γηπεδούχος ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός με τη μεταξύ τους ισοπαλία 1-1 (Πινακάς 86' - Μακέντα 26') πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα όμως που πρακτικά δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο.

  • Η βαθμολογία: Αρης 7, ΑΕΚ (1) 6, Ολυμπιακός (1) 6, ΟΦΗ 5, ΠΑΟΚ 5, Βόλος 4, Αστέρας Τρίπολης (1) 3, Ατρόμητος 2, ΠΑΣ Γιάννινα (2) 1, Παναιτωλικός 1, Παναθηναϊκός (1) 1, ΑΕΛ (1) 1, Απόλλων Σμύρνης (3) 0, Λαμία 0.

(Σε παρένθεση οι αγώνες που χρωστούν ορισμένες ομάδες)


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ