Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΜΣ - ΣΕΘΕΑ
Σε ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις

Με τη χτεσινή τους κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα ακύρωσαν την προσπάθεια του υπουργείου και της κυβέρνησης να περάσουν στα «ψιλά» τις κινητοποιήσεις τους και να παραπέμψουν τα αιτήματά τους στις ελληνικές καλένδες.

Τα δύο σωματεία με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι παρά τις υποσχέσεις που «απλόχερα» δόθηκαν στη συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου, και την ενημέρωση ότι θα εκδοθεί Υπουργική Απόφαση την επόμενη βδομάδα και θα αρχίσει η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων για το επίδομα, δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις αυτές.

Και συμπληρώνουν: «Εχουμε όλοι την εμπειρία της κοροϊδίας τους σε προηγούμενα επιδόματα, που άλλα έταζαν και άλλα έκαναν. Γι' αυτό δεν ήθελαν να συναντήσουν τους εκπροσώπους των σωματείων μας, παρά τις κινητοποιήσεις μας. Γι' αυτό κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας για την ικανοποίηση του συνόλου των αναγκών επιβίωσης όλων των συναδέλφων. Ετοιμάζουμε τη Γενική μας Συνέλευση για τις αρχές Οκτώβρη. Είμαστε σε ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις. Ο,τι δοθεί θα είναι αποτέλεσμα των δικών μας αγώνων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ