Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει αυτές τις μέρες τις εξής δραστηριότητες:
-- Στο Πάρκο Τρίτση, στις 19.30, οι Μαθητικές ΟΒ Καματερού και των Αγίων Αναργύρων οργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Ο αγώνας για τη μόρφωση και την υγεία μας δεν μπορεί να περιμένει! Οργανώνουμε τον αγώνα μας από το πρώτο κουδούνι για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει».
-- Στην πλατεία στην οδό Κερασόβου (κάτω από το «Απολις»), στις 20.00, οι Μαθητικές ΟΒ Πετρούπολης οργανώνουν προβολή ταινίας.
-- Στο άλσος Ιλίου, στις 19.30, οι Μαθητικές ΟΒ Ιλίου οργανώνουν παρουσίαση της έκδοσης της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, με τίτλο: «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Ηρώ Κοτσαμπά, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ.