Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Προφεστιβαλική εκδήλωση στον Μανταμάδο Λέσβου

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ έγινε στον Μανταμάδο της Λέσβου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της, Βασίλη Αμπελογιάννη, καθώς και η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη.

Πλήθος κόσμου από τον Μανταμάδο και τα γύρω χωριά παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το πλούσιο πρόγραμμα, ενώ τα μέλη της ΚΝΕ φρόντισαν για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των επισκεπτών.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με χαιρετισμό από τον Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ, Δημήτρη Ευσταθίου, και συνεχίστηκαν με την προβολή του βίντεο της Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου της ΚΝΕ για το Προσφυγικό. Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Στρατή Κόμβο, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ. Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση μελοποιημένων ποιημάτων των Ρίτσου, Βάρναλη και Λειβαδίτη από τον Γιάννη Κακαρώνη και την Ερατώ Μακροθανάση. Το πρόγραμμα έκλεισε με ρεμπέτικο από τους «Rebetels» με το κέφι να κρατάει μέχρι αργά.

Το επόμενο ραντεβού στη Λέσβο δόθηκε για τις 5 Σεπτέμβρη στο Κεντρικό Φεστιβάλ στην πόλη της Μυτιλήνης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ