Πέμπτη 2 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Πρώτο βήμα με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Με σπουδαία ανατροπή στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού

Eurokinissi

Με σπουδαία ανατροπή στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού
Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 σετ, ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαία ανατροπή επικρατώντας τελικά με 3-2 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη συνάντηση για τον δεύτερο ημιτελικό της Volleyleague. Ετσι, ο «Δικέφαλος» έκανε το 1-0 στις νίκες παίρνοντας πρακτικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της δεύτερης συνάντησης των δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο (3/7, 19.00). Σημειώνεται πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ που έχει διαμορφωθεί για αγώνες βόλεϊ 11 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Στο χτεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος χωρίς τους ξένους του, θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό με σπουδαίες εμφανίσεις φέτος (πριν από τη διακοπή λόγω κορονοϊού). Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα κυριαρχώντας στα βασικά σημεία και κατάφεραν να πάρουν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 24-25, 19-25. Ωστόσο στη συνέχεια υπέπεσαν σε πολλά και σοβαρά λάθη, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ανεβάζοντας ρυθμούς βρήκε τις λύσεις σε μπλοκ και άμυνα για να πάρει τα δύο επόμενα σετ με 25-23, 25-23 και να ισοφαρίσει. Με καλύτερη ψυχολογία ο «Δικέφαλος» είχε το πάνω χέρι στο τάι μπρέικ το οποίο πήρε με 15-8.

Τα ξαναλένε σήμερα Ολυμπιακός - Φοίνικας

Το δεύτερο και κομβικό ραντεβού τους στο ΟΑΚΑ έχουν σήμερα Ολυμπιακός και Φοίνικας για τον έτερο ημιτελικό (19.00, ΕΡΤ). Με τον Φοίνικα να έχει κάνει την έκπληξη στον πρώτο αγώνα και να προηγείται με 1-0 νίκες και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερα καθοριστικός για τους στόχους των δύο ομάδων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ