Πέμπτη 2 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Νέα προβλήματα για Αρη και Πανιώνιο

Προβλημάτων συνέχεια σε Αρη και Πανιώνιο, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον των δύο συλλόγων. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των δύο ΚΑΕ, λόγω χρεών προς τρίτους. Οπως διευκρινίζεται, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε για χρέη σε 11 άτομα, ενώ ο «Ιστορικός» υπέστη ποινή μετά από αίτηση 6 πρώην παικτών του για καταβολή χρημάτων που τους οφείλονται.

Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Ζαν-Σαρλ

Τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν συνέχισε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιβιό Ζαν-Σαρλ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ, ύψους 2,05 μ., την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Βιλερμπάν, από την οποία αποχωρεί κάνοντας χρήση όρου στο συμβόλαιό του ο οποίος του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με τους «ερυθρόλευκους».

Περιστέρι: Συνέχισε τις προσθήκες με Γκάντι

Την προσθήκη του Αμερικανού γκαρντ Αμπντούλ Γκάντι ανακοίνωσε το Περιστέρι, προχωρώντας σε δεύτερη σημαντική κίνηση ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του, μετά την απόκτηση του επίσης Αμερικανού γκαρντ Τέραν Πέτγουεϊ. Ο 28χρονος Γκάντι πέρσι αγωνιζόταν στην G-League των ΗΠΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι (θυγατρική των Οκλαχόμα Θάντερ του ΝΒΑ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ