Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Η ώρα των ρεβάνς σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Κλ. Βικελίδης»

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί με την πανδημία του κορονοϊού και τις συνέπειές της στο ελληνικό ποδόσφαιρο διεξάγονται σήμερα σε Φάληρο και Θεσσαλονίκη οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον τρις συνεχόμενο κάτοχο του τίτλου στο θεσμό ΠΑΟΚ (21.30, Cosmote Sport 1) διεκδικώντας μια θέση στον τελικό. Στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-2 μετά από συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κάνοντας ανατροπή από 0-2. Πλέον οι γηπεδούχοι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιδιώκουν την ανατροπή έχοντας ως πλεονέκτημα την άριστη ψυχολογία και την πολύ καλή αγωνιστική τους εικόνα μετά την επιστροφή στη δράση. Απουσίες δεν υπάρχουν ενώ στην αποστολή εντάχθηκε και ο Βαλμπουενά. Στην άλλη πλευρά, με απώτερο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ θέλει στο Φάληρο να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του πρώτου αγώνα. Στα αγωνιστικά, για τους «ασπρόμαυρους» αμφίβολοι είναι οι Βιεϊρίνια και Πέλκας.

Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Αρης και η φιναλίστ των τριών τελευταίων τελικών ΑΕΚ (19.00 Cosmote Sports 2) τα ξαναλένε μετά την πρόσφατη κόντρα τους για τα πλέι οφ της Super League στο ΟΑΚΑ (2-2). Η Ενωση, έχοντας επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς, έχει το προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στους γηπεδούχους που επιδιώκουν την υπέρβαση μετά από αρκετά χρόνια για να μπουν στη διεκδίκηση ενός τίτλου. Σημαντικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους οι απουσίες των Βέλεθ και Σόουζα στην άμυνα, ενώ χωρίς ιδιαίτερα ζητήματα θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ