Σάββατο 15 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
ALT.GR - Ερχεται!

Η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας σάς κάνει γνωστό ότι σύντομα θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα με διεύθυνση ALT.GR. Η ιστοσελίδα θα έχει ειδησεογραφία που ενδιαφέρει τους στρατευμένους, το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επίσης θα έχει ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα προβλήματα της γυναίκας και θέματα Ιστορίας.

Η Συντακτική Επιτροπή σε κείμενό της με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ» αναφέρει: «Είμαστε απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, και στρατευμένοι που υπηρετούμε τη θητεία μας. Ολοι εμείς αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται και να υπολογίζεται, να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα του λαού μας και των οικογενειών μας.

Απευθυνόμαστε στο σύνολο του λαού μας, σε κάθε Ελληνίδα και Ελληνα που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας μας. Σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, που θέλει να μαθαίνει, να γνωρίζει, να παρακολουθεί, να σχολιάζει, να προτείνει.

Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, με την ιστοσελίδα ALT.GR. Η φωνή μας είναι η δική σας φωνή, η αγωνία μας η δική σας αγωνία».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org