Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Απάντηση στη συκοφαντική επίθεση της συνδικαλιστικής μαφίας

Απάντηση στη νέα συκοφαντική επίθεση από τη συνδικαλιστική μαφία και τον εκπρόσωπο Τύπου της, τον γνωστό εργοδότη - «συνδικαλιστή» Καραγεωργόπουλο, δίνει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Η μονταζιέρα της συνδικαλιστικής μαφίας «πήρε φωτιά», με κατάπτυστη ανάρτηση που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική σελίδα «Κεντροαριστερά» και στη συνέχεια διακινήθηκε ως... «non paper» από την ηγετική ομάδα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Με ένα βίντεο - προϊόν άθλιας κοπτοραπτικής και με ένα ακόμα πιο κατάπτυστο συκοφαντικό κείμενο σχετικά με την παρέμβαση στελεχών του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΚΘ στις 20/9 (κατά την οποία οι εργατοπατέρες απεργοσπαστικά καταψήφισαν την πρόταση για συμμετοχή στην απεργία στις 24/9), επιτίθενται στις ταξικές δυνάμεις και ειδικότερα στον Λεωνίδα Στολτίδη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, παρουσιάζοντας ψευδώς ότι «απειλούσε και έβριζε τα μέλη του ΔΣ που δεν ανήκουν στην παράταξή του».

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα εξής:

«Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα το παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, η πλειοψηφία του ΕΚΘ, που έχει καθίσει στο σβέρκο των εργαζομένων παριστάνοντας τους αντιπροσώπους της, ασχολείται με τρεις βασικές δουλειές αυτήν την περίοδο:

-- Να σπέρνει απογοήτευση και μοιρολατρία στους εργαζόμενους, τη λογική του "τίποτα δεν γίνεται", ή, ακόμα χειρότερα, να μεγαλώνουν τα κέρδη των αφεντικών "για να έχουμε και αυτά τα λίγα".

-- Να... περιμένει να δει "τι θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ", που ήδη έχει φέρει μια σειρά εμβληματικών αντιλαϊκών μέτρων.

-- Και να επιτίθεται στο ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ, με κάθε τρόπο να προσπαθεί να επιτεθεί στα συνδικάτα και τους αγωνιστές εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη για ένα ταξικό, μαζικό, ενωτικό εργατικό κίνημα, ενάντια στις ορέξεις των εργοδοτών.

Για να τα καταφέρουν, επιστρατεύουν μεθόδους του δασκάλου τους, Γκέμπελς, με ψευτιές και συκοφαντίες ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, ενάντια σε αγωνιστές. Ετσι, κυκλοφορεί ένα non paper σε ΜΜΕ με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για την παρέμβαση των εκλεγμένων μας στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΘ στις 19/9/19. Τους καλούμε να αφήσουν την παραχάραξη και τις βρωμιές και να ασχοληθούν λίγο και με την απεργία που κατά τ' άλλα αποφάσισαν.

ΥΓ. Το κατάπτυστο δημοσίευμα διακινείται από τον γνωστό ιδιοκτήτη επιχειρήσεων - "συνδικαλιστή" - εργοδότη Καραγεωργόπουλο, υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org