Παρασκευή 26 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Γλέντι αλληλεγγύης αύριο στην Ηγουμενίτσα

Γλέντι αλληλεγγύης διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά, αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας, το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας και τα σωματεία - μέλη του.

Οπως τονίζει το Εργατικό Κέντρο, πρόκειται για ένα γλέντι «που διοργανώνουν οι ίδιοι οι εργάτες για τους εργάτες και τις οικογένειές τους, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες και μικροεπαγγελματίες, στέκονται όρθιοι, δίνουν το χέρι ο ένας στον άλλον, δεν υποτάσσονται, με ψηλά το κεφάλι οργανώνουν τους αγώνες τους ενάντια στις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας και μέσα απ' αυτούς τους αγώνες αντλούν τη δύναμη».

Στο χώρο θα υπάρχει στέκι ζωγραφικής για τα παιδιά.

Εκθεση εικαστικών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Στην 1η έκθεση εικαστικών έργων από εργαζόμενους του κλάδου καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας.

Η έκθεση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» στην Ηγουμενίτσα, τη Δευτέρα 29/7 (7 μ.μ. - 10 μ.μ.) και την Τρίτη 30/7 (6 μ.μ. - 8 μ.μ.).

Ο Σύλλογος στο κάλεσμά του αναφέρει: «Αρκετοί συνάδελφοί μας ασχολούνται, είτε από ταλέντο είτε από τρόπο έκφρασης και εκτόνωσης, με τις εικαστικές τέχνες, ή αλλιώς τέχνες της εικόνας, και έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά πράγματα. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας, θέλοντας να αναδείξει αυτά τα δημιουργήματα, διοργανώνει έκθεση παρουσίασης του ταλέντου και της ενασχόλησης με τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης των συναδέλφων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ