Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ζωντανή για την πρωτιά η Εθνική γυναικών

Ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό της Silver European League κράτησε η Εθνική βόλεϊ γυναικών, μετά τη χτεσινή της νίκη με 3-1 επί της Εσθονίας στο Βραχάτι για την 5η αγωνιστική του ομίλου της. Ετσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει την τύχη στα χέρια του για την πρωτιά ενόψει της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, αντιμετωπίζοντας τη Σλοβενία εκτός έδρας το Σάββατο 15 Ιούνη. Εκεί η Ελλάδα χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να είναι εκείνη που θα τερματίσει 1η στον όμιλο.

Στον χτεσινό αγώνα η Ελλάδα ξεκίνησε άσχημα και έχασε το πρώτο σετ, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή, στη συνέχεια όμως, με όπλο το σερβίς και κορυφαίες στην επίθεση τις Στράντζαλη και Βασιλαντωνάκη, κυριάρχησε και πέρασε μπροστά με 2-1. Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, η Εθνική όμως έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην κατάκτησή του, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη.

Τα σετ: 27-29, 25-18, 25-20, 26-24.

Η βαθμολογία: Ελλάδα 4 νίκες - 1 ήττα, 12 βαθμοί, Σλοβενία 3-1, 10 β., Πορτογαλία 1-3, 3 β., Εσθονία 1-4, 2 β. (δεν συμπεριλαμβάνεται ο χτεσινός αγώνας Πορτογαλία - Σλοβενία).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ