Σάββατο 8 Ιούνη 2019 - Κυριακή 9 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αρχαιρεσίες και συνελεύσεις
  • Συνεχίζονται μέχρι και τις 14 Ιούνη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής. Η «Ταξική Ενότητα», που βρίσκεται στο τιμόνι του Συνδικάτου όλα τα χρόνια της δράσης του, καλεί σε μαζική συμμετοχή και σε ενίσχυσή της. Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών συνεχίζεται σήμερα και τις επόμενες μέρες στους παρακάτω χώρους: Σάββατο 8/6 και Κυριακή 9/6: ΕΚΑ (10 π.μ. - 6 μ.μ.). Δευτέρα 10/6: Μέγαρο ΟΤΕ (10 π.μ. - 6 μ.μ.), «Vodafone» Χαλάνδρι (12 μ. - 2 μ.μ.), ΟΤΕ TV (3 μ.μ. - 5 μ.μ.) και ΕΚΑ (6 μ.μ. - 8 μ.μ.).
  • Την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6 διεξάγονται οι αρχαιρεσίες της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ), για την ανάδειξη νέου ΔΣ, πειθαρχικών συμβουλίων και εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο. Οι εκλογές θα πραγματοποιούνται από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8.45 μ.μ. Κάλεσμα ενίσχυσής της απευθύνει η «Δημοσιογραφική Συνεργασία», ο συνδυασμός των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
  • Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 9/6 στις 10.30 π.μ., προχωρά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Στη συνέλευση θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ