Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Ενοχλούν η φωνή και η δράση του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"»

Καταγγελία για την εμμονή της δημοτικής αρχής και της αστυνομίας ενάντια στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος

Την προσπάθεια παρεμπόδισης, με διάφορες προφάσεις, να στήσει το εκλογικό περίπτερο του Κόμματος, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ. Στην καταγγελία της επισημαίνει πως πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια είναι ο δήμαρχος Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, που επικαλούνται μέχρι και «στατικά προβλήματα» για το περίπτερο του Κόμματος.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΕ Κορινθίας λέει ότι ο δήμαρχος και η αστυνομία «έκαναν μπαλάκι το περίπτερο του ΚΚΕ από γωνιά σε γωνιά και κάθε φορά εμφανιζόταν ένας αξιωματικός της αστυνομίας για να μας ενημερώσει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Τη μια φορά γιατί ήταν σε θέση στάθμευσης περιπολικών, την άλλη γιατί δεν διαθέταμε ειδική άδεια από την αστυνομία, αλλά και στατική μελέτη από μηχανικό! Τελικά ενημερωθήκαμε από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου ότι έγινε μήνυση για κατάληψη δημόσιου χώρου».

Η ΤΕ Κορινθίας θέτει ερωτήματα για τον υπερβάλλοντα ζήλο και για την εμμονή στη μήνυση, παρότι έχουν καταρριφθεί όλα τα προσχήματα, και σημειώνει: «Είναι φανερό ότι κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί το τεσσάρων τετραγωνικών περίπτερο του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης", σε μια πόλη μάλιστα γεμάτη με μεγάλα και φωταγωγημένα εκλογικά κέντρα των άλλων δυνάμεων. Αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί είναι η φωνή και η δράση του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"». Και καλεί το λαό να βγάλει συμπεράσματα και να στηρίξει σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ