Παρασκευή 10 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Κατά πλειοψηφία η Super League επικύρωσε και επίσημα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στη χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Από τις 16 ομάδες, οι 13 ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα - που έχει τοποθετηθεί κατά της αναδιάρθρωσης από την προσεχή σεζόν - ήταν αρνητικός, ο Λεβαδειακός τάχθηκε υπέρ με επιφύλαξη, ο Αρης απουσίαζε από τη διαδικασία, ενώ «λευκό» ψήφισε η ΕΠΟ όπως παραδοσιακά συμβαίνει.

Πλέον απομένει να επικυρωθεί και η βαθμολογία της Football League, ώστε να οριστούν οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά με έπαθλο μια θέση στη Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και επίσημα VAR

Και επίσημα από χτες το σύστημα ηλεκτρονικής υποβοήθησης διαιτησίας (VAR) αποτελεί πραγματικότητα στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για τη χρήση του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Παράλληλα και εκτός απροόπτου, το συγκεκριμένο σύστημα τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει και στους αγώνες Κυπέλλου, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί και στη Super League 2.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ