Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκέντρωση νεολαίας στις 9 Μάη στο Θησείο

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, και θα ακολουθήσει συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες

«Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!». Με αυτό το σύνθημα η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 9 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο του Θησείου (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Θησείο»).

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι: Μανώλης Ανδρουλιδάκης (που κάνει και την ενορχήστρωση), Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Παντελής Θαλασσινός, Βιολέττα Ικαρη, Πολυξένη Καράκογλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Μαριώ, Σωτήρης Μπαλλάς, Πένυ Μπαλτατζή, Μιρέλα Πάχου, Πυξ Λαξ, Γιώργος Σαρρής, Γιώργης Χριστοδούλου.

«Στις 9 Μάη τιμάμε και εμπνεόμαστε από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών», σημειώνει η ΚΝΕ στο κάλεσμά της προς τη νεολαία και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Ελάτε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά! Πρόοδος σημαίνει σύγκρουση με το σύστημα, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους στηρίζουν! Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ