Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Διπλές μάχες

Οι «μάχες» σε Ταύρο και Κασσάνδρεια... κλέβουν την παράσταση από την αυλαία της 7ης αγωνιστικής που ανοίγει σήμερα και που θα πέσει την ερχόμενη Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, ο Φωστήρας υποδέχεται τη Λάρισα (15:00 ΑΛΦΑ ΝΤ.). Οι δύο ομάδες... φλερτάρουν με την κορυφή και πιο «διψασμένος» για τη νίκη είναι ο «Φονέας των Γιγάντων» καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ. Από την άλλη, οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας θέλουν την επικράτηση προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά από τους υπόλοιπους και γιατί όχι, να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, η Κασσάνδρα αντιμετωπίζει τον Κιλκισιακό (15:00 ΑΛΦΑ ΝΤ.). Οι πρωτοπόροι επιζητούν τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους από εκεί. Ομως, η ομάδα του Κιλκίς, με τον Γιώργο Σημαιοφορίδη να αντικαθιστά τον Κώστα Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία, θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Χαλκιδική καθώς έχει μείνει πίσω στον πίνακα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Πανελευσινιακός «κοντράρεται» με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Ριζούπολης. Στα Τρίκαλα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ναυπακτιακό, ο Παναιτωλικός το Λεωνίδιο και ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης το Μαρκό.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ