Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Διπλή πρόκριση με το «καλημέρα»

Την παρουσία σε δύο τελικούς οργάνων με το «καλημέρα» πανηγύρισε η ελληνική αποστολή στην αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με τον Νίκο Ηλιόπουλο στο δίζυγο και την Αργυρώ Αφράτη στους ασύμμετρους ζυγούς.

Στην πρώτη από τις δύο μέρες των προκριματικών του δίζυγου, ο Ν. Ηλιόπουλος εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό τελικό, καθώς πλασαρίστηκε 7ος μεταξύ 37 αθλητών, συγκεντρώνοντας 14.200 βαθμούς.

Στην προνομιούχο οκτάδα μπήκε και η Αρ. Αφράτη στους ασύμμετρους ζυγούς των γυναικών, τερματίζοντας 8η στον προκριματικό με 12.466 βαθμούς.

Στο ίδιο αγώνισμα είχαμε την παρθενική συμμετοχή στην κατηγορία γυναικών για την 15χρονη Ελβίρα Κατσάλη, η οποία κατετάγη 14η με 10.533 βαθμούς.

Στις ασκήσεις εδάφους των ανδρών, ο Αντώνης Τανταλίδης τερμάτισε 11ος με 13.866 β. και ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης 38ος με 11.466 β.

Σήμερα Παρασκευή, από ελληνικής πλευράς αγωνίζονται οι Α. Τανταλίδης και Γιώργος Χατζηευσταθίου στον πλάγιο ίππο, ο Ν. Ηλιόπουλος στο μονόζυγο, η Ιωάννα Ξουλόγη στη δοκό ισορροπίας και στο έδαφος, καθώς και η Ελ. Κατσάλη στη δοκό ισορροπίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ