Παρασκευή 8 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Εφάπαξ καταβολή τελών επιβάλλει η δημοτική αρχή

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αθήνας (πλατεία Κοτζιά), την Πέμπτη 14 Μάρτη στις 2 μ.μ., όπου και θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος τρόπος καταβολής των τελών τραπεζοκαθισμάτων από τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, καλεί ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος καταγγέλλει την απόφαση της δημοτικής αρχής να προκαταβάλλονται μέχρι τέλος Μάρτη τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα που τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ μέχρι και την προηγούμενη χρονιά οι επαγγελματίες του χώρου είχαν τη δυνατότητα να τα πληρώνουν σε δόσεις. Αυτό τους διευκόλυνε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Σύλλογος διεκδικεί την άμεση κατάργηση της απόφασης της δημοτικής αρχής για τον νέο τρόπο είσπραξης των τελών, την επαναφορά του μέτρου των δόσεων και επέκταση της ρύθμισης για περισσότερες δόσεις σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν, ουσιαστική μείωση των τελών στις φτωχές και λαϊκές γειτονιές του δήμου Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ