Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «COSMOTE - eVALUE» ΑΤΤΙΚΗΣ
Από σήμερα οι αρχαιρεσίες, κόντρα στην εργοδοτική προσπάθεια παρεμπόδισης

Την άρνηση της διοίκησης της επιχείρησης στο αίτημα της εφορευτικής επιτροπής του Σωματείου για την παραχώρηση χώρου στις εγκαταστάσεις, της προκειμένου να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων «Cosmote - eValue» Αττικής.

Το Σωματείο υπενθυμίζει ότι αποτελεί το μοναδικό επιχειρησιακό σωματείο στη θυγατρική του ομίλου ΟΤΕ, «Cosmote - eValue», και η εταιρεία, με βάση τον συνδικαλιστικό νόμο, έχει σχετική υποχρέωση. Με έγγραφό του προς τη διοίκηση του Ομίλου και το υπουργείο Εργασίας ζητά: Αμεσα η επιχείρηση να υποδείξει τους χώρους που παραχωρεί για τη διεξαγωγή των εκλογών. Να παρέμβουν τα αρμόδια όργανα του υπουργείου ώστε να μην παρεμποδιστεί η συνδικαλιστική δράση. Να μην προβεί η επιχείρηση σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα παρακωλύσει τους εργαζόμενους από την ελεύθερη άσκηση των δικαιωμάτων τους.

Σε κάθε περίπτωση, το Σωματείο ξεκαθαρίζει πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά με το παρακάτω πρόγραμμα: Σήμερα Τετάρτη, 9 π.μ. - 1 μ.μ., κτίριο Αχαρνών, και 1.30 μ.μ - 5 μ.μ., κτίριο Αθηνάς. Αύριο Πέμπτη, 9 π.μ - 12 μ., κτίριο Αγίου Στεφάνου, και 1 μ.μ. - 5 μ.μ., κτίριο Τζιτζιφιών (Καλλιθέα). Παρασκευή 15/2, 12 μ. - 4 μ.μ., κτίριο Κεραμεικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ