Τρίτη 12 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Καταγγέλλει την προβοκάτσια με την πλαστή ανακοίνωση

Μια πλαστή ανακοίνωση που φέρεται να υπογράφεται από την Ενωση Γονέων Περιστερίου, αλλά στην πραγματικότητα είναι προϊόν φασιστικής φαντασίας, τοιχοκολλήθηκε στο 30ό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Η ανακοίνωση εμφανίζει την Ενωση να απευθύνεται στους γονείς του σχολείου και να τους λέει ότι αποδέχεται μόνο γονείς μιας συγκεκριμένης παράταξης για το ΔΣ.

Καταγγέλλοντας αυτό το προβοκατόρικο γεγονός, η Ενωση Γονέων Περιστερίου αναφέρεται στην πλαστή ανακοίνωση και σημειώνει ότι «διαβάζοντάς την, φαίνεται ότι οι συντάκτες της δεν έχουν καμία σχέση με το Περιστέρι. Αλλιώς θα ήξεραν ότι:

  • Οποιος γονιός το επιθυμεί έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να συμμετέχει σε εκλογές για τους Συλλόγους Γονέων. Δικαίωμα που αποκτήθηκε μετά από αγώνες.
  • Η Ενωση Γονέων Περιστερίου δεν έκλεισε σε κανέναν γονιό την πόρτα. Είναι στην πρώτη γραμμή και μαζί με τους Συλλόγους Γονέων που αγωνίζονται για τη μόρφωση και τις συνθήκες μόρφωσης των παιδιών μας, για το μέλλον τους, για δημόσια δωρεάν Παιδεία.

Δεν μας διαφεύγει ότι τέτοιες προβοκατόρικες τακτικές ανήκουν στα φασιστοειδή. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν τις συγκεκριμένες θέσεις, διεκδικήσεις και δράση της Ενωσης Γονέων, που είναι γνωστή και έχει την εκτίμηση των γονιών και των μαθητών του Περιστερίου».

Η Ενωση Γονέων καλεί «τους γονείς του 30ού Δημοτικού Σχολείου, τους Συλλόγους Γονέων και τους μαζικούς φορείς του Περιστερίου να απομονώσουν αυτούς που με προβοκατόρικες ενέργειες επιχειρούν να χτυπήσουν όλους όσους αγωνίζονται για ένα καλύτερο Σχολείο. Η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς είναι η μαζική συμμετοχή στις συνελεύσεις και στις εκλογές των Συλλόγων Γονέων, το δυνάμωμα της Ενωσης και του μαζικού αγώνα για ένα Σχολείο που να καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, βασιζόμενο στις αυξημένες δυνατότητες της σημερινής κοινωνίας».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org