Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Χαμόγελα για δύο

Με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά και τον Εθνικό, παρότι πάλεψε, να μην μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ολοκληρώθηκε από ελληνικής πλευράς η φάση των ομίλων στην Ευρωλίγκα πόλο γυναικών.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, συμμετέχοντας στον όμιλο της Πάντοβα, κατέλαβε την 1η θέση και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον τελευταίο καθοριστικό αγώνα οι «ερυθρόλευκες» ήρθαν ισόπαλες 9-9 με την Πάντοβα, αποτέλεσμα που τους έδωσε την πρωτιά. Προηγουμένως είχαν νικήσει την Ούγκραν (20-6) και τη Ματαρό (12-5).

Στον όμιλο του Κόζιτσε, η Βουλιαγμένη προκρίθηκε ως 2η μετά τις νίκες επί της «οικοδέσποινας» με 17-5, επί της Ραπαλό με 13-5 και επί της Ντουισβάρος με 13-11, ενώ ηττήθηκε από την 1η του ομίλου Σαμπαντέλ με 12-7.

Στον όμιλο που διοργάνωσε στον Πειραιά, ο Εθνικός παρά την καλή αρχή με τη Λιλ (14-5) δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού υπέστη ήττες από Κατάνια (15-5), Ουρλόφσκα (17-10) και Ουίπεστ (13-11).

Για την πρωτιά η Εθνική ανδρών

Με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Europa Cup, η Εθνική ανδρών υποδέχεται σήμερα στον Πειραιά την Ισπανία (19.30) για την 4η αγωνιστική. Η μέχρι τώρα βαθμολογία του ομίλου: Ελλάδα 9, Ισπανία 6, Ολλανδία 3, Ουκρανία 0.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ