Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χαμηλές θερμοκρασίες από σήμερα

Χαμηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σήμερα, Τρίτη, στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά ημιορεινά. Τα φαινόμενα στα βόρεια από τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από το βορρά προς το νότο και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη 26 Δεκέμβρη προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ