Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Ταξίδι στο Κίεβο για τον Ολυμπιακό

Βατή ήταν για τον Ολυμπιακό η κλήρωση της UEFA για τους «32» του Europa League, καθώς έφερε ως αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου. Η ελληνική ομάδα απέφυγε έτσι τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης και έχει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στους «16».

Η Ντιναμό προκρίθηκε ως 1η από τον 11ο όμιλο με 11 βαθμούς. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Φλεβάρη 2019 και η ρεβάνς στις 21 του ίδιου μήνα. Θυμίζουμε ότι η ουκρανική ομάδα είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι ελληνική ομάδα για τους «32» του θεσμού - συγκεκριμένα, την ΑΕΚ, την οποία και είχε αποκλείσει.

Ξεχωρίζει το Λάτσιο - Σεβίλλη

Η αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Σεβίλλη ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «32», στην πλειονότητα των οποίων τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Βικτόρια Πλζεν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κλαμπ Μπριζ - Ζάλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ, Σλάβια Πράγας - Γκενκ, Κράσνονταρ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ζυρίχη - Νάπολι, Μάλμε - Τσέλσι, Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Σέλτικ - Βαλένθια, Ρεν - Ρεάλ Μπέτις, Φενερμπαχτσέ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιγιαρεάλ, Μπάτε Μπορίσοφ - Αρσεναλ, Γαλατασαράι - Μπενφίκα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ