Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και το πρωί στα νησιά του Ιονίου. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα προβλέπονται στα δυτικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ