Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Την Κυριακή η 9η Πανελλαδική Συνάντηση

Με κεντρικό σύνθημα «Με τους συλλόγους για τις ανάγκες μας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων» πραγματοποιείται την Κυριακή 2 Δεκέμβρη η 9η Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Η συνάντηση θα γίνει στην Πανεπιστημιούπολη 2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά) και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ καλεί «κάθε νέο και νέα, κάθε σύλλογο ή επιτροπή φοιτητών που κινείται σε αγωνιστική κατεύθυνση, να δώσει το "παρών" σε αυτήν τη ζωντανή, δημοκρατική διαδικασία, όπου το λόγο παίρνουν οι φοιτητές που θα βρεθούν εκεί με αποφάσεις των συλλόγων τους.

Εκεί θα δώσουμε "αγωνιστικό ραντεβού" οι δεκάδες φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, οι σύλλογοι οικότροφων, οι επιτροπές αγώνα, ετών, οι σύλλογοι των μεταπτυχιακών φοιτητών.

Εκεί θα βάλουμε σχέδιο αντεπίθεσης και ρήξης, για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!», τονίζει το ΜΑΣ, καλώντας: «Μπαίνουμε μπροστά σε κάθε έτος και τμήμα για να πληθύνουν οι αποφάσεις συμμετοχής στην Πανελλαδική Συνάντηση, οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι που θα κάνουν το βήμα και θα συμπορευτούν με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΜΑΣ!».

Μέχρι στιγμής αποφάσεις συμμετοχής στην Πανελλαδική Συνάντηση έχουν πάρει οι σύλλογοι: Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ, Ιστορικού - Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, Νηπιαγωγών ΕΚΠΑ, Δασκάλων ΕΚΠΑ, Τουρκικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Νέας Εστίας ΕΜΠ, ΕΜΜΕ ΑΠΘ, Φυσικού ΑΠΘ, Γεωλογικού ΑΠΘ, Ψυχολογίας ΑΠΘ, Αγγλικού ΑΠΘ, Κοινωνικής Διοίκησης ΔΠΘ, Μαθηματικού Πατρών, Μηχανικών Η/Υ Πατρών, Φαρμακευτικής Πατρών, Η/Υ Ιωαννίνων, Νηπιαγωγών Ιωαννίνων, Βιολογικών Εφαρμογών Ιωαννίνων, Φυσικού Ιωαννίνων, Ιστορικού Ιωαννίνων, Μαθηματικού Ιωαννίνων, Χημικού Ιωαννίνων, Εστίας ΤΕΙ Λάρισας, Γεωπονίας Βόλου, Μαθηματικού Σάμου, Στατιστικού Σάμου, ΤΕΑΠΕΣ Ρόδου, Επιστήμης Υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης, Φοιτητικής Εστίας Ρεθύμνου, Φοιτητικής Εστίας Χανίων, Μουσικής Τεχνολογίας ΤΕΙ Ρεθύμνου, ΣΔΟ ΤΕΙ Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ