Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βλέπει... τετράδα ο ΝΟΒ

Οι «μπέμπηδες» έκαναν το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Ασχημο ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Καπ ο Ολυμπιακός

Ονειρα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων μπορούν πλέον να κάνουν οι παίκτες της Βουλιαγμένης μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης κόντρα στη Φλωρεντία. Οι «μπέμπηδες», στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, επικράτησαν των Ιταλών με 9-7 και έτσι απέκτησαν πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία. Μπορεί η διαφορά των γκολ να μην είναι μεγάλη, όμως σημασία έχει ότι έγινε το πρώτο βήμα. Το καταπληκτικό ποσοστό της Βουλιαγμένης στον παίκτη παραπάνω (6/8) ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ελληνική ομάδα, που είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή άμυνα των Ιταλών. Ο Ρουμάνος Πέτερ Σάντα έδωσε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, σημειώνοντας 5 γκολ. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι: Αφρουδάκης 2, Μαυρωτάς 1, Μάζης 1. Για τους Ιταλούς σκόραραν οι: Σοτάνι 3, Φόντορ 1, Βανίνι 1, Καλκατέρα 1, Γκορσκόφ 1. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 2-1, 3-2, 1-2, 3-2.

«Βούλιαξε» ο Ολυμπιακός

Ασχημο ποδαρικό στους αγώνες για τον όμιλο του Τσάμπιονς Καπ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε στον Πειραιά από την κροατική Σπλίτσκα Μπάνκα με 7-6. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες να αποφύγουν την ήττα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 5-0 κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 6-6. Οι Ιταλοί όμως δεν πτοήθηκαν και με τον Βάγκνερ 30`` πριν το τέλος πήραν τη νίκη. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 0-1, 2-4, 1-0, 3-2. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι: Βλοντάκης 3, Ψύχος 1, Κραβαρίτης 1, Ποπ 1.

  • Η ισοπαλία της Γλυφάδας με το Παλαιό Φάληρο, 5-5, ήταν η έκπληξη της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1, όπου στα υπόλοιπα παιχνίδια επικράτησαν τα φαβορί. Τα αποτελέσματα: Χανιά-Χίος 14-11, Ηλυσιακός-Πάτρα 6-12, Αρης Θ.-Παναθηναϊκός 6-13. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 20, Χανιά 20, Βουλιαγμένη 20, Παναθηναϊκός 19, Εθνικός 17, Πάτρα 14, Χίος 13, Γλυφάδα 10, Χαλκίδα 5, Αρης 4, Ηλυσιακός 4, Π.Φάληρο 4. Ο αγώνας Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού θα γίνει την Τετάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ