Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η αποστολή για το Εuropa Cup

Σε «ρυθμούς» FINA Εuropa Cup κινείται η Εθνική πόλο γυναικών, η οποία αύριο Σάββατο, για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης, φιλοξενεί το Ισραήλ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (20.00). Στον άλλο αγώνα του ομίλου για την 1η αγωνιστική αναμετρώνται Ρωσία και Ισπανία, ενώ έχει αποχωρήσει από τον όμιλο η Ρουμανία. Στον άλλο όμιλο (2ο) παίρνουν μέρος Γαλλία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Ιταλία. Οι 3 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης (29 - 31 Μάρτη) και από εκεί οι 3 πρώτες της κατάταξης στο Super Final του φετινού World League.

Για τον αγώνα απέναντι στο Ισραήλ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 20 παίκτριες στην αποστολή, από όπου θα προκύψει η τελική 12άδα.

Αυτές είναι:

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά (Ολυμπιακός), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη (Βουλιαγμένη), Αναστασία Λούδη (Εθνικός), Αννα Μαμόγλου, Αννα - Μαρία Κοντονή (Γλυφάδα), Βασιλική Δούλη (Νηρέας Χαλανδρίου).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ