Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΩΡΩΠΟΥ
Να σταματήσουν οι διώξεις και τα πρόστιμα για τα διόδια

Eurokinissi

Να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις και τα πρόστιμα σε όσους δεν έχουν πληρώσει διόδια, ζητά με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η δημοτική αρχή Ωρωπού, ύστερα από παρέμβαση της "Λαϊκής Συσπείρωσης", κυνικά παραδέχτηκε ότι θα εισπράττει τα πρόστιμα των 100 ευρώ, που καταλογίζονται στους δημότες μας ως παραβάσεις του ΚΟΚ για κάθε διέλευση από τα διόδια με τεκμήριο φωτογραφίες από τις κάμερες των διοδίων.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί την τελευταία πράξη της ύπαρξης διοδίων στην περιοχή μας, που την ψήφισαν μαζί με την "αντιπολίτευση" (Γιασημάκης, Οικονομάκος κ.λπ.), καθώς σηματοδοτεί την ένταση της καταστολής. Αποδεικνύονται απολύτως βάσιμες οι καταγγελίες της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ότι όλοι τους τα ήθελαν τα διόδια, αρκεί να εισπράττεται μερίδιο από τη λεία. Αποδεικνύεται ότι τα διόδια εγκαταστάθηκαν για να τα πληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας και όχι οι "περαστικοί".

Τεράστια ευθύνη έχει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που λειτουργεί ως συνεργάτης των εργολάβων των δρόμων.

Γι' αυτό άλλωστε, πριν από λίγους μήνες, δημοτική αρχή Ωρωπού και "αντιπολίτευση" υποδέχτηκαν σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Ωρωπό, σχεδόν στρώνοντας "κόκκινα χαλιά", τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, και μαζί έλεγαν ψέματα ότι τα διόδια τελείωσαν, όπως και οι διώξεις για αυτούς που δεν πλήρωναν.

Από παλαιότερη κινητοποίηση
Από παλαιότερη κινητοποίηση
Θυμίζουμε ότι ήταν αυτοί που από κοινού με τις διάφορες "επιτροπές αγώνα κατοίκων", που άλλοτε αυτοαποκαλούνται "Διόδια Στοπ" ή "Δεν Πληρώνω" και άλλοτε παρουσιάζονται ως "φορείς", καλούσαν τους δημότες μας να μην πληρώνουν διόδια, λέγοντας ψέματα ότι δεν θα έχουν συνέπειες, ότι θα τους καλύψουν νομικά κ.λπ. Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς αναδείχθηκαν σε "ηγετικά στελέχη" του "αγώνα", τα οποία σήμερα είναι διορισμένα στα κυβερνητικά υπουργεία και θητεύουν σε θέσεις - κλειδιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Προειδοποιούμε ότι είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, τα εν αναμονή πρόστιμα. Απαιτούμε να μην εισπράττει ο δήμος τα πρόστιμα. Να σταματήσουν οι διώξεις και η καταστολή.

Οι δρόμοι είναι λαϊκή περιουσία, εμείς τους έχουμε πληρώσει και πρέπει να τους απολαμβάνουμε δωρεάν».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ