Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
Νεκρός σε δυστύχημα ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής Λέστερ Σίτι, Ταϊλανδός επιχειρηματίας Βικάι Σβιβαναναπράμπα, βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από συντριβή του προσωπικού του ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του σταδίου της ομάδας, λίγη ώρα μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο μοιραίο ελικόπτερο μετέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, όλοι τους νεκροί. Αιτία του δυστυχήματος φέρεται να ήταν μηχανική βλάβη.

Ο Σβιβαναναπράμπα συνήθιζε να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από και προς το γήπεδο της Λέστερ. Το δυστύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, χρειάστηκε όμως να περάσουν πάνω από 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Σβιβαναναπράμπα και των υπόλοιπων επιβαινόντων, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του συλλόγου.

Ο 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας έγινε ιδιοκτήτης της Λέστερ τον Αύγουστο του 2010 και επί ημερών του ο σύλλογος έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016, τη μεγαλύτερη ίσως έκπληξη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ