Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Επιστολή του Κ. Πελετίδη για τις ελλείψεις σε γήπεδα

Το σημαντικό πρόβλημα που αφορά τις ελλείψεις στις υποδομές ποδοσφαιρικών γηπέδων ήταν το αντικείμενο επιστολής του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Οπως αναφέρει ο δήμαρχος στην επιστολή του, οι ελλείψεις που υπάρχουν προκαλούν σοβαρά εμπόδια τόσο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που αφορούν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας όσο και γενικότερα στο έργο των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής. Με την επιστολή του ο Κώστας Πελετίδης ζητάει άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό ενώ παράλληλα γνωστοποιεί και μερικά εκ των πιο σημαντικών προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται:

«Παρακαλούμε να ορίσετε ημερομηνία συνάντησης κατά την οποία θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Πατρέων, το ΔΣ της ΕΠΣΑ Αχαΐας και εκπρόσωποι των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του δήμου μας. Θέμα της συνάντησης αυτής θα είναι η έλλειψη υποδομών ποδοσφαιρικών γηπέδων που παρουσιάζεται στο δήμο μας.

Οι παραπάνω ελλείψεις δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στην πραγματοποίηση των αγωνιστικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς και των αναγκαίων προπονήσεων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Για την ενημέρωσή σας και την καλύτερη προετοιμασία της συνάντησης, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας σε ό,τι αφορά ειδικά:

-- Την ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών.

-- Την αναβάθμιση του γηπέδου "Κάνιστρας".

-- Την απαραίτητη παρέμβασή σας στις αρμόδιες υπηρεσίες και ειδικά στην Κτηματική Εταιρεία (επισυνάπτεται και η σχετική επιστολή μου), ώστε να δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου στην παραλία Πατρών με διόρθωση - τροποποίηση των οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας.

-- Χρηματοδότηση της λειτουργίας των γηπέδων, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη φύλαξη, συντήρηση, λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ